DARRERA HORA

domingo, 4 de marzo de 2012

PREVISIÓ PER DIUMENGE 4 DE MARÇ





Per avui diumenge s'espera un matí amb cels variables de núvols alts i mitjos arreu del País, amb moltes més clarianes a primera hora del matí i amb tendència a anar en augment aquests núvols amb el pas de les hores progressant d'oest a est.

A la tarda els cels tindran tendència a quedar més carregats de núvols, puntualment encara amb algunes clarianes especialment com més a l'est del País i en canvi amb núvols molt més compactes com més a l'oest i sobretot a Pirineu i Prepirineu. Les precipitacions aniran guanyant terreny amb el pas de les hores a tot el Pirineu, zones del Prepirineu i quadrant nordoest. Puntualment es podria escapar alguna gota o feble roïna en qualsevol altra punt de la meitat oest del País. Alguna precipitació també podria arribar avançada la tarda i vespre a l'extrem sud zona dels Ports i també a l'extrem nordest zona de les Alveres.

La cota de neu al Pirineu estarà en uns 1800m-2000m tota la jornada, baixant ràpidament a partir del pròxim vespre.

Els vents seran tota la jornada de NNO a l'extrem nord del litoral, ONO al litoral de Tarragona i Barcelona i OSO al litoral de Girona.

Les temperatures no experimentaran canvis significatius. Les màximes a la meitat est podran enfilar-se una mica per efecte dels vents aponentats rescalfats especialment a l'est de Tarragona i Barcelona.