DARRERA HORA

domingo, 5 de febrero de 2012

PREVISIÓ PER DIUMENGE 5 DE FEBRER





Per avui diumenge s'espera un matí amb progressiu augment de la nuvolositat d'oest a est del País i malgrat els cels asserenats de primeres hores del matí, acabarà per ennuvolar-se arreu del País potser encara amb cels variables a les comarques de Barcelona i Girona. Poden presentar-se precipitacions al sector nordoest, Pirineu occidental i central, comarques de ponent, extrem sud del País i comarques interiors de Tarragona.

A la tarda els núvols també acabaran per ennuvolar les comarques de Barcelona i Girona. Tendència progressiva a l'obertura de clarianes per ponent. Es mantindran les precipitacions a l'est de les comarques Tarragonines, extrem sud del País i Pirineu. I podran aparéixer algunes precipitacions cap al nord de la Depresió Central, i extrem nord de les comarques Gironines. No es descarta alguna gota o molt feble ruixat també a l'est de Barcelona i Girona malgrat en aquestes zones hi hauria més núvols que no pas possibilitats de precipitació.

La cota de neu serà a nivell de mar al matí. A la tarda es mantindrà la neu a qualsevol cota a tot el nordest del País i amb tendència a pujar a 300-400m a la resta del País.

Els vents al matí seran de NNO a totes les zones marítimes. A la tarda bufarà el NNE al litoral de Barcelona i Girona i bufarà NNO al de Tarragona i als dos extrems del litoral.

Les temperatures mínimes avui es mantenen similars a les registrades ahir, més baixes en punts on el vent hagi encalmat i en clara recuperació en punts de muntanya. Les màximes es mantindran sense canvis a centre i interior del País, augmentaran lleugerament a litoral i prelitoral i en clara pujada a muntanya.