DARRERA HORA

domingo, 19 de febrero de 2012

PREVISIÓ PER DIUMENGE 19 DE FEBRER




Per avui diumenge s'espera un matí en que tot i que a primera hora puguin estar els cels força asserenats en molts punts, ràpidament els núvols aniran incrementant-se deixant els cels variables a gairebé tot el País. Passat el migdia podrien aparéixer les primeres precipitacions pel Pirineu més occidental. Es pot presentar algun banc de boira local a primeres hores en alguna vall.

A la tarda els núvols seran presents a totes les comarques amb cels variables. Al Pirineu, Prepirineu sobretot oriental i sector nordest els núvols podrien ser a estones més compactes i deixar els cels ennuvolats. A la tarda hi haurà precipitacions al Pirineu, zones del Prepirineu, avançant amb les hores cap a les comarques interiors de Girona i nord de la depresió central. Les precipitacions ja avançada la tarda i vespre es podran anar extenent cap a zones litorals i prelitorals de Girona i Barcelona i de cara a la nit fins i tot hi hauria la possibilitat que també poguessin arribar al sector nord de Tarragona.

La cota de neu baixarà fins a 600m o inferior a la cara nord del Pirineu i fins a uns 800-900m a la resta de zones o lleugerament inferior de forma local en moment de xàfeg intens.

Els vents seran tot el dia de NNO als dos extrems del litoral i de ESE entre el nord de la Costa Daurada i la Costa Brava.

Les temperatures mínimes es mantindran sense grans canvis i les màximes es quedaran una mica més curtes.