DARRERA HORA

miércoles, 1 de febrero de 2012

PREVISIÓ PER DIMECRES 1 DE FEBRER





Per avui dimecres s'espera un matí molt ennuvolat a tot el País. Podran anar sorgint ruixats en qualsevol punt del País cosa que no significa que a tot arreu hagi d'arribar a precipitar. Les precipitacions en general seran de caràcter dispers i feble si bé a mesura que avanci el matí i migdia al litoral i prelitoral entre Barcelona i Girona podrien ser localment de caràcter moderat.

A la tarda es mantindran els cels molt ennuvolats a bona part del país si be hi haurà una tendència a l'obertura de clarianes en alguns punts del terç nord. A mesura que avanci la tarda i sobretot vespre les precipitacions lentament aniran agafant cos entre Tarragona i Barcelona a l'hora que aniran perdent pistonada a la zona de Girona.

La cota de neu al matí estarà en uns 800 metres en general tot i que en moltes comarques Gironines ja podria situar-se en 500m o fins i tot pel que fa a l'extrem nordest en 200-300m. A la tarda la cota anirà baixant fins als 200-300m del vespre a Barcelona i a nivell gairebé de mar a Girona. A la resta del País aniria baixant al llarg de la tarda fins els 400-500m del vespre o esporàdicament per sota.

Els vents seran tot el dia de NNO a l'extrem nord del litoral i de NO a l'extrem sud. A la resta de litoral els vents seran de ENE girant a NNE al litoral de Girona de cara a la tarda.

Les temperatures avui en clara baixada.