DARRERA HORA

sábado, 11 de febrero de 2012

POSSIBLES RUIXATS LA PRÒXIMA NIT-MATINADA

Ahir divendres al final es van produir alguns ruixats de tarda al Maresme i Vallès que en alguns punts van donar registres superiors als 2mm de pluja com és el cas de Canet de Mar. Teniem possibilitats de precipitació en unes poques comarques pel vespre-nit i matinada però al final només es van manifestar durant un parell d'hores avançada la tarda i després ja no se'n va veure cap més.

La pròxima nit i matinada altra vegada tenim la possibilitat de que es puguin generar alguns ruixats locals. Possibilitat potser una mica més elevada que ahir però que no deixa de ser baixa. A diferència d'ahir, en que només unes poquetes comarques de Barcelona tenien la possibilitat, avui es fa més difícil de definir/acotar les comarques que tenen aquest risc ja que s'exten també la possibilitat a banda de les comarques que la tenien ahir a les del litoral de Tarragona.

Aquí teniu un dels models que dona possibilitat de precipitació. Tal i com ahir us explicava, no feu massa cas de la ubicació que mostra de la precipitació per que els models sempre poden tenir marges quilomètrics d'error. De fet ahir el mapa era molt similar i al final va espetegar a Maresme-Vallès:




Resumint, nit i matinada amb possibilitat de que es pugui presentar algun ruixat que sempre, en cas de presentar-se seria de neu fins a nivell de mar. Tal i com ha passat l'anterior nit i matinada, el més probable és que no arribi a passar, però si passa, el ruixat seria local, irregular però també podria ser d'intensitat puntualment moderada. N'estarem atents per si de cas!!