DARRERA HORA

domingo, 9 de octubre de 2011

PREVISIÓ PER DIUMENGE 9 D'OCTUBRE







Per avui diumenge cal esperar un matí amb cels asserenats arreu del País encara amb núvols retinguts a la cara nord del Pirineu que no es descarta puguin deixar anar alguna molt feble precipitació a primera hora amb neu ja per damunt dels 2500m. Pas d'algunes traces de núvols prims menys importants que no pas ahir.

A la tarda es mantindran els cels asserenats a bona part del País encara amb algun núvols retinguts a la cara nord del Pirineu ja sense risc de precipitació. Poden créixer alguns núvols al voltant del Montseny i també avançada la tarda i vespre poden arribar alguns núvols en alguns punts del litoral.

Els vents seran al matí de NNO a la meitat nord del litoral, de NO a l'extrem sud i de OSO a la resta del litoral. A la tarda es mantindrà el NNO a l'extrem nord, el NO a l'extrem sud i s'anirà imposant el SSO a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran lleugerament més altes arreu del País, tret d'alguna zona fonda on podrien baixar localment. Les màximes també seran més altes i aquesta pujada es notarà especialment a muntanya d'una banda i per una altra a algunes zones prelitorals i litorals degut als vents que arribaran una mica rescalfats.