DARRERA HORA

jueves, 20 de octubre de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 20 D'OCTUBRE





Per avui dijous cal esperar un matí amb núvols retinguts a la cara nord del Pirineu. Cal esperar també restes de núvols encara en punts del litoral i més localment prelitoral, entre la Costa Daurada i el sud de la Costa Brava que encara a primeres hores podrien deixar ruixats sobre el mar davant les costes sense descartar del tot que algun d'aquests ruixats pugui afectar de forma sobtada algun punt del litoral. A la resta del País, cels força asserenats amb pas d'algunes bandes de núvols prims formats pel vent.

A la tarda es matindran alguns núvols retinguts a la cara nord del Pirineu i també s'espera el creixement d'alguns núvols al voltant del Montseny i presència de núvols en punts del litoral i prelitoral entre la Costa Central i el sud de la Costa Brava que poden deixar el cel una mica variable. A la resta del País, cels força asserenats amb pas d'alguna banda de núvols prims formats pel mateix vent.

Els vents al matí seran de NNO a l'extrem nord del litoral, NO a l'extrem sud i litoral de Tarragona i NNE a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindran el NNO i NO als dos extrems del litoral i el NNE a la Costa Brava, girant a ESE a la resta del litoral.

Les temperatures avui seran clarament més baixes que les registrades ahir dimecres.