DARRERA HORA

jueves, 6 de octubre de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 6 D'OCTUBRE








Per avui dijous cal esperar un matí amb cels asserenats arreu del País. No és impossible que faci presència algun núvol baix cap al litoral entre Barcelona i Tarragona. Presència d'algun banc de boira en zones fondes preferentment del prelitoral que a mesura que avanci el matí ràpidament s'haurà de disipar.

A mesura que avanci la tarda ja podran anar arribant núvols pel Pirineu, Prepirineu i alguns altres punts de la meitat nord, en general poc importants. Aquests núvols a darrera hora es poden compactar una mica més cap a sector nordoest i ja de cara al vespre no es descarta que pugui caure alguna goteta en aquell sector. Pel que fa al centre i sud del país, encara cels força asserenats potser amb algun llagany de núvol prim al llarg de la tarda i amb algun núvol baix en algun punt del litoral. Seria ja de nit i matinada que els núvols s'anirien fent més abundants i extenent per gran part del País.

Els vents seran al matí de NNO a l'extrem nord del litoral i de SSE a la resta de zones marítimes. A la tarda els vents giraran a SSO a tot el litoral.

Les temperatures mínimes no experimentaran grans canvis respecte les registrades ahir dimecres. Les màximes avui es quedaran un xic més curtes a la meitat nord i es mantenen o fins i tot pugen lleugerament pel que fa a la meitat sud.