DARRERA HORA

sábado, 22 de octubre de 2011

CURIOSITATS

Quan un fa fotografies, moltes vegades es fixe en si li han quedat boniques, si estan ben enfocades, etc. Però poques vegades se n'adona un dels petits detalls que hi pot haber en una imatge, malgrat potser no sigui massa bonica. I moltes vegades, la majoria, aquests petits detalls te'ls trobes de forma sobtada i sense anar d'exprés a buscar-los.

Avui és un d'aquests dies en que m'he trobat algunes coses curioses que voldria comentar amb vosaltres. Començo amb aquesta imatge d'un camp gebrat aquest matí a primera hora i amb vaques. Veieu res de curiós?

De OCTUBRE 2011


Efectivament. Aquestes clapes del terra que no estan gebrades son els punts on les vaques han passat la nit ajagudes i evitatnt per tant que el terra gebrés i d'aquesta manera nota menys fred a la panxa.

Seguim amb aquesta altra de les piscines del Club de Tennis de Camprodon també a primera hora d'aquest matí. Que hi veieu de curiós?

De OCTUBRE 2011


Efectivament. L'aigua fumeja pel diferencial tèrmic aigua-aire en un moment en que la temperatura de l'aire era de -2ºC i la de l'aigua molt superior i clarament positiva.

Una altra, potser no tan curiosa però que sobta a la vista:

De OCTUBRE 2011


Si!!És un hort totalment gebrat al mateix Camprodon. Sobta de veure un hort d'aquest tipus en una zona de gelades contundents com aquesta.


I per acabar......La imatge que més m'ha agradat de les més de 300 fotos que he fet avui. I no és de cap camp gebrat. Es tracta del contrast de color entre el verd dels prats i el color de les fulles que ja cauen a marxes forçades d'aquests castanys bords, davant l'atenta mirada d'aquest cavall:

De OCTUBRE 2011