DARRERA HORA

jueves, 6 de octubre de 2011

COMPORTAMENT TEMPERATURES MÍNIMES A BARCELONA

Els núvols baixos aquesta nit i matinada han provocat un comportamnet curiós de les temperatures. Si mirem la següent gràfica de l'estació de BTV situada al barri de Glòries, podem veure com al voltant de les 22-23h teniem temperatures de l'ordre dels 22,7ºC aproximadament amb el cel variable.

Després, cap a mitjanit les temperatures van repuntar enlloc de baixar, fins a assolir els 23,6ºC de la mitjanit segurament per una compactació transitòria dels núvols baixos que fins aleshores eren més aviat trencats.

A partir de la 1h de la matinada, les temperatures s'han començat a desinflar per que els núvols han anat trencant-se. Malgrat tot, avui les mínimes s'han quedat més elevades que les nits anteriors justament per culpa de que els núvols baixos no han permés tantes hores de baixada com en les nits anteriors en que els cels havien estat asserenats de principi a fi.



És una llàstima que els núvols no s'hagin mantingut tota la nit per que podríem haver fet una mínima molt elevada i al final no ha estat així.