DARRERA HORA

jueves, 7 de octubre de 2010

PREVISIÓ PER DIVENDRES 8 D'OCTUBRE





Per avui divendres cal esperar un matí amb cels molt tapats arrreu del País, encara amb clarianes a les comarques del nord de Lleida i Pirineu i Prepirineu en general, tot i que amb el pas de les hores també tindrà tendència a tapar-se en aquella zona. Al llarg del matí pot caure en qualsevol punt algun gota o plugim, tot i que la zona amb més possibilitats de rebre aquests plugims, correspondria a les comarques de l'extrem nordest de Girona. Aquestes gotes o plugims, segurament cauran acompanyades de fang.

Tot i que de cara a les hores centrals del dia es poden trencar una mica els núvols en alguns punts i veure's algunes ullades de sol, amb el pas de les hores, a la tarda s'anirà tapant arreu altra vegada, quedant els cels ja avançada la tarda, ben tapats arreu del País. En quant a precipitacions, igual que passarà al matí, poden aparéixer quatre gotes o algun plugim en qualsevol punt del País, tot i que hi haurà molts llocs, la majoria, on no les arribaran ni a veure caure.

Els vents seran tot el dia de xaloc a tot el litoral, excepte la zona de la Costa Central on els vents podran ser més agregalats.

Les temperatures mínimes son similars a les d'ahir i les màximes més baixes