DARRERA HORA

sábado, 30 de junio de 2012

PREVISIÓ PER DISSABTE 30 DE JUNY





Per avui dissabte s'espera un matí amb cels asserenats a bona part del País només destacant la presència de bancs de núvols baixos o boires marines en punts del litoral que deixaran els cels variables en aquelles zones amb estones de cels més ennuvolats. A partir de migdia creixeran els núvols en punts del Pirineu.

A la tarda es mantindran els bancs de núvols baixos en punts del litoral que a estones podran ser més escassos i a estones més abundants deixant els cels variables a estones ennuvolat. Avançada la tarda i vespre es podria escapar alguna gota o feble ruixadet en alguns punts del litoral. Al Pirineu els cels seran variables i amb risc d'algun ruixat que localment podria anar acompanyat de tempesta. També creixeran algunes nuvolades entre la serra transversal i el Montseny que tot i que en principi no se n'espera precipitació no seria impossible que poguessin donar algun ruixat o tempesta molt local. A la resta del País el cels es mantindran força asserenats.

Els vents seran al matí entre llevant i xaloc a tot el litoral girant a mitjorn al llarg de la tarda.

Les temperatures mínimes es mantindran estables o potser més elevades en alguns punts del litoral degut a la nuvolositat. Les màximes seran un mica més baixes tot i que es mantindran molt elevades. A darrera hora del dia s'iniciarà una forta baixada de temperatures pel Pirineu.