DARRERA HORA

jueves, 28 de junio de 2012

PREVISIÓ PER DIJOUS 28 DE JUNY





Per avui dijous s'espera que malgrat encara a primeres hores del matí puguin quedar restes de núvols en comarques de l'est de Barcelona i Girona i algunes zones del Pirineu fruit de la desfeta de les tempestes de la matinada i fins i tot encara molt a primera hora amb alguna resta de precipitació, a mesura que avanci el matí, els cels han d'anar asserenant-se i en general ser un matí amb cels força asserenats arreu del País. A partir de mig matí creixeran els núvols en punts del Pirineu.

A la tarda es mantindran els cels molt asserenats arreu del País només destacant el creixement de nuvolades al Pirineu, que avui a diferència de les dues darreres jornades ja no donaran precipitacions o en cas de donar-la es tractaria d'alguna gotellada molt aïllada i de caire molt local.

Els vents al matí seran tota la jornada amb predomini de mitjorn a gairebé tot el litoral amb cert component de xaloc al litoral Tarragoní.

Les temperatures seran encara més altes, especialment les màximes que atenció per que avui, en algunes zones interiors, podrien assolir o fins i tot superar el llindar dels 40ºC.