DARRERA HORA

viernes, 21 de octubre de 2011

PREVISIÓ PER DIVENDRES 21 D'OCTUBRE





Per avui divendres cal esperar un matí amb cels variables de núvols baixos en punts del litoral de Tarragona, afectant també de forma més tímida alguns punts del litoral de Barcelona i també extenent-se per altres punts de la meitat sud del País. A la resta del País cels molt asserenats.

A la tarda es matindran els cels variables de núvols baixos en punts del litoral de Tarragona i en podran aparéixer ja avançada la tarda i vespre per altres punts litorals de Girona. No es descarta algun ruixat cap a l'extrem sud del litoral. A la resta del País, cels força asserenats, potser amb algun núvol cap al sector oriental del Pirineu.

Els vents al matí seran de NNE a l'extrem nord del litoral i de ENE a la resta del litoral. A la tarda els vents seran de ENE al litoral Gironí i de ESE al de Barcelona i Tarragona.

Les temperatures mínimes seran més baixes excepte a muntanya on podran ser una mica més altes i les màximes pugen lleugerament a zones de muntanya i es mantenen o baixen lleugerament a la resta de zones.