DARRERA HORA

miércoles, 26 de octubre de 2011

PREVISIÓ PER DIMECRES 26 D'OCTUBRE





Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels asserenats a bona part del País.

A la tarda els cels seguiran força asserenats arreu del País però amb el pas d'algunes bandes de núvols prims que es deixaran veure en força comarques. Avançada la tarda hi haurà un augment dels núvols en punts de l'est de les comarques Tarragonines, extrem sud del País i també en alguns punts del vessant sud del Prepirineu i Pirineu, especialment l'occidental. Aquests núvols s'aniran extenent per d'altres comarques a partir del vespre i especialment nit i matinada, amb arribada de les primeres precipitacions ja de nit, per les comarques de Tarragona.

Els vents seran al matí de SSE al litoral Tarragoní i extrem nord del litoral i de OSO al litoral de Barcelona i Girona. A la tarda es mante la mateixa situació, girant els vents a SSO també a l'extrem nord del litoral.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes seran similars o una mica més altes a les registrades ahir dimarts, excepte en alguns punts de l'est del País on ahir es van enfilar una mica pels vents rescalfats, on avui podrien baixar lleugerament.