DARRERA HORA

viernes, 14 de octubre de 2011

PREVISIÓ PER DIVENDRES 14 D'OCTUBRE




Per avui divendres cal esperar un matí en el que pel que fa a l'extrem sud del País, litoral i prelitoral Tarragoní i del sud de Barcelona i alguns punts del centre del País i fins i tot tímidament a les comarques de ponent, els cels estaran variables de núvols baixos. Localment aquests núvols poden compactar-se i tapar per complet el cel i no es descarta que cap a l'àrea del litoral i prelitoral Tarragoní es pugui escapar alguna roïna. A la resta del País s'esperen cels molt asserenats. Presència d'algunes boires a primeres hores en algunes zones enclotades del prelitoral i depresió central que amb el pas de les hores poden quedar en forma de núvols baixos.


A la tarda i especialment de cara al vespre, s'espera que els núvols baixos es vagin extenent a bona part de la meitat est del País i també per molts punts del centre i meitat nord. Els cels en aquestes zones estaran variables amb algunes estones de cel més tapat. Com més a l'interior, els cels estaran més asserenats.


Els vents seran al matí de NNO a l'extrem nord del litoral i de ENE a la resta del litoral. A la tarda s'imposarà el ENE a totes les zones marítimes.


Les temperatures mínimes en general seran més baixes excepte en alguns punts del litoral on no experimentaran massa canvis. Les màximes seran clarament més baixes arreu del territori.