DARRERA HORA

martes, 20 de septiembre de 2011

PREVISIÓ PER DIMARTS 20 DE SETEMBRE





Per avui dimarts cal esperar un matí amb cels molt asserenats arreu del País, només destacant la possibilitat d'algun núvol baix poc important al voltant de la Costa Central.

A la tarda es mantindran els cels molt asserenats arreu del País, amb presència d'alguns núvols en punts del Pirineu i Prepirineu més oriental, punts de muntanya de l'interior de Girona i nord de Barcelona sense cap mena de risc de precipitació. També poden presentar-se alguns núvols baixos cap al sector del litoral de Tarragona.

Els vents seran al matí de NNO a l'extrem nord del litoral, ONO a l'extrem sud i de ESE a la resta de zones marítimes. A la tarda s'anirà imposant el SSE a tot el litoral, localment SSO al nord del litoral de Girona.

Les temperatures mínimes pugen respecte les d'ahir i pel que fa a les màximes pugen en general, excepte en punts del litoral i prelitoral de Tarragona i sud de Barcelona on ahir es van enfilar degut als vents rescalfats, avui en aquestes zones possiblement baixin respecte les registrades ahir.