DARRERA HORA

lunes, 12 de septiembre de 2011

PREVISIÓ PER DILLUNS 12 DE SETEMBRE







Per avui dilluns cal esperar un matí amb cels molt asserenats arreu del País, només destacant els bancs de núvols baixos que hi podrà haber en punts del litoral i prelitoral entre Barcelona i Tarragona i algunes boires en zones fondes del centre i interior del País. Tot plegat, tant els núvols baixos com les boires s'hauran d'anar trencant a mesura que avanci el matí.

A la tarda creixeran núvols en punts de muntanya de la meitat nord, especialment Pirineu, Prepirineu i zona prelitoral de Girona i nord de Barcelona que no haurien de comportar cap mena de precipitació o a molt estirar, tot i que és molt poc probable, alguna gotellada local en algun punt del Pirineu. També poden reaparéixer a mesura que avanci la tarda alguns núvols baixos en punts del litoral, especialment del de Girona i de Tarragona però no descartables a la resta de litoral. Pel que fa a la resta del País, cels força asserenats.

Els vents seran al matí de NNO a l'extrem nord del litoral i de SSE a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindrà el NNO a l'extrem nord del litoral i s'anirà imposant el SSO a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínimes es mantindran sense grans canvis o lleugerament més baixes i les màximes avui inicien un nou ascens a muntanya i de moment a la resta del País es matindran similars o lleugerament més baixes que les registrades ahir.