DARRERA HORA

jueves, 22 de septiembre de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 22 DE SETEMBRE







Per avui dijous cal esperar un matí amb cels variables en punts de l'est de les comarques tarragonines per presència de bancs de núvols baixos. Cels variables també cap al sector nordoest, aquí amb risc d'algunes precipitacions en forma de ruixats ja de bon matí. I pel que fa a la resta del País, cels força asserenats amb presència d'alguns bancs de boira en zones fondes i enclotades. Tendència amb el pas de les hores a anar creixent els núvols en punts del Pirineu i Prepirineu i també en algunes zones de muntanya del centre i sud del País.

A la tarda es mantindran els bancs de núvols baixos de l'est de les comarques Tarragonines que deixaran els cels a estones variables. Podran presentar-se ruixats i tempestes en punts del Pirineu que podrien extendre's puntualment també a punts del Prepirineu. I no es descarta, malgrat és poc probable, algun nucli de precipitació local en algun punt de muntanya del centre i sud del País. A la resta del País, cels força asserenats.

Els vents seran al matí de ESE a totes les zones marítimes amb tendència a la tarda a que es vagi imposant el SSO a tot el litoral.

Les temperatures mínimes seran similars a les registrades ahir pel que fa a la meitat nord del País i superiors a les d'ahir pel que fa a la meitat sud. Les màximes seran més baixes al Pirineu, es mantindran en valors molt similars als d'ahir a l'interior i es mantindran o pujaran lleugerament al litoral i prelitoral.