DARRERA HORA

viernes, 3 de junio de 2011

PREVISIÓ PER DIVENDRES 3 DE JUNY





Per avui divendres cal esperar un matí amb cels que tot i que a primera hora en molt punts estaran dominats per gran clarianes o fins i tot asserenats, la tendència serà a que el núvols vagin a més i quedar els cels molt variables. Fins i tot amb el pas de les hores ja podrien iniciar-se les primeres precipitacions en forma de ruixats, que avui hurien d'iniciar-se cap a les comarques del nordest.

A la tarda els núvols agafaran més consistència i podran presentar-se precipitacions en forma de ruixat o tempesta en qualsevol punt del País, que no vol dir tampoc que hagi de ploure a tot arreu, però sí que les precipitacions poden fer acte de presència en qualsevol punt. A diferència d'ahir dijous, avui les precipitacions acumulades ja podrien ser una mica més quantioses ja que el vent a capes altes haurà afluixat respecte ahir i podrà permetre que els núvols puguin ser més consistents. Tot i que fa de mal dir, les precipitacions més importants s'esperan cap al sector nordest, Prepirineu, Prelitoral i avançada la tarda hi ha la possibilitat que les precipitacions agafin embranzida cap a les comarques de Tarragona. Localment aquestes precipitacions podrien anar acompanyades de calamarsa.

Els vents seran al matí de NNE-ENE a tot el litoral girant de cara a la tarda a ESE tendint a SSO ja de cara al vespre a totes les zones marítimes.

Les temperatures avui seran més altes que les registrades ahir.