DARRERA HORA

jueves, 2 de junio de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 2 DE JUNY





Per avui dijous cal esperar un matí amb cels encara amb molts núvols cap al Pirineu més occidental on encara s'hi podrien escapar algunes precipitacions en forma de neu, més febles que a les darreres hores i ja una mica més amunt dels 2000m. Pel que fa a la resta del País, cels molt variables arreu i amb aparició ja dels primers ruixats en punts de l'est de les comarques de Barcelona i sud de Girona que de cara a avançat el matí i migdia podrien anar-se extenent a d'altres punts.

A la tarda els cels es presentaran variables a bona part del País i amb possibilitat de ruixats i algunes tempestes que podrien aparéixer en qualsevol punt però preferiblement en les comarques litorals i prelitorals de Barcelona, Tarragona i sud de Girona. Les precipitacions no haurien de presentar grans registres de precipitació com va passar aquest passat dimarts, però sí que poden anar acompanyades de tempesta, caure amb forta intensitat i deixar anar força litres en poca estona i en molts casos poden anar acompanyades de calamarsa. Cap al Pirineu occidental a la tarda es mantindran els cels variables en principi ja amb retirada progressiva de les precipitacions. Es mantenen les condicions necessàries per poder-se fomar alguna petita mànega sobre el mar.

Els vents seran tot el dia de NNO a l'extrem nord del litoral, NO a l'extrem sud, NNE a la Costa Brava. Pel que fa de la costa Daurada fins al nord del Maresme o Selva, el vents tindran predomini de ESE.

Les temperatures avui seran similars a les registrades ahir o una mica més baixes.