DARRERA HORA

lunes, 20 de junio de 2011

PREVISIÓ PER DILLUNS 20 DE JUNY





Per avui dilluns cal esperar un matí encara amb força núvols baixos en punts del litoral i prelitoral de Barcelona i Tarragona i alguns punts de la Catalunya Central. Fins i tot al llarg de la primera meitat del matí podria escapar-se alguna gota o roïna en algun punt dels comentats. Aquests núvols baixos han d'anar trencant-se i fent-se menys extensos a mesura que avanci el matí. A la resta del País, els cels romandran força asserenats amb creixement de núvols d'evolució cap al Pirineu i Prepirineu a partir de migdia

A la tarda, podrien mantenir-se encara alguns núvols baixos en algun punt de litoral, però en general, en la majoria de zones ja s'hauran enretirat i els que quedin seran poc importants i molt més locals. A la resta del País, cels força asserenats, excepte al Pirineu i Prepirineu on hi haurà cels variables amb núvols desenvolupats que podrien deixar anar alguns ruixats, especialment al seu vessant central i occidental, però no descartable a la resta de la serralada. Alguna d'aquestes precipitacions podria anar acompanyada d'algun fenòmen tempestuós.

Els vents seran al matí de SSE al litoral Tarragoní i als dos extrems del litoral i de SSO a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindrà el SSE als dos extrems del litoral i bufarà el SSO a la resta de zones.

Les temperatures avui en clar ascens.