DARRERA HORA

martes, 21 de junio de 2011

PREVISIÓ PER DIMARTS 21 DE GENER





Per avui dimarts cal esperar un matí amb cels força asserenats a gran part del País, només destacant la presència de bancs de núvols baixos cap a l'est de les comarques de Tarragona i restes de núvols especialment cap al quadrant nordoest que son restes de les tempestes d'ahir a l'Aragó. A partir de mig matí i migdia els núvols es desenvoluparan al Pirineu i Prepirineu, especialment central i occidental i ja podrien aparéixer les primeres precipitacions.

A la tarda sovintejaran els ruixats i tempestes a tot el Pirineu i Prepirineu, especialment el central i occidental. A la resta del País els cels restaran força asserenats. Avançada la tarda, alguns dels ruixats podran afectar qualsevol punt del quadrant nordoest del País. I ja cap al tard, algunes de les tempestes del sistema ibèric podria afectar indirectament algun punt del sud del País, amb augment dels núvols en aquella zona i fins i tot amb possibilitat d'alguna resta de precipitació. Encara hi podrà haber alguns núvols baixos cap a l'est de les comarques Tarragonines.

Els vents seran tot el dia de SSE als dos extrems del litoral i bufarà el SSO a la resta de zones.

Les temperatures mínimes seran més altes i les màximes en general sense grans canvis, en lleuger ascens en alguns punts del litoral i prelitoral.