DARRERA HORA

domingo, 3 de abril de 2011

RESUM FOTOGRÀFIC DISSABTE A CAMPRODON

Dissabte de primavera o millor dit de pre-estiu el que ahir vam tenir a Camprodon. La màniga curta es podia fer servir ahir amb tota tranquilitat. Les olors, els colors i les sensacions ja son les típiques de primavera i gairebé estiu a tota la vall. Insectes a dojo, animals contents i plantes amb força colorins per arreu.

Aquí teniu algunes fotos que destaco del dia d'ahir. En aquesta primera es pot veure com les muntanyes son més blanques que en molts moments d'aquest hivern que hem deixat enrera. Per cert, una corona de núvols enganxada al cim que presagiava el petit canvi que ens arriva avui i demà.

De FOTOS ABRIL 2011


Els arbres estan que fan goig. La floració ha esclatat per tota la Vall. Tot està preciós:

De FOTOS ABRIL 2011


Tels de núvol prims poc abans de la posta mirant cap a la Serra de Cavallera:

De FOTOS ABRIL 2011


Un avió deixava una fina estel.la al cel:

De FOTOS ABRIL 2011


Als pocs minuts encara perdurava i a més es desenvolupava. Senyal que allà dalt ja començaven a haber condicions per la inestabilitat:

De FOTOS ABRIL 2011


I per acabar, una panoràmica després de la posta. Impossible de descriure les sensacions que en aquell moment sentia el meu cervell allà dalt de la muntanya. Tranquilitat, calma, pau, ralaxació. Tot acompanyava. Semblava que el temps s'hagués aturat per complet durant aquella magnífica estona.

De FOTOS ABRIL 2011