DARRERA HORA

sábado, 30 de abril de 2011

POSSIBLE EVOLUCIÓ PRÒXIMES HORES

Imatge del meteosat d'aquest matí de dissabte amb restes de núvols al nordoest i al nordest. Al nordest hi ha algunes febles roïnes que ni les detecta el radar.



De cara a la tarda, novament creixeran els núvols en zones de muntanya i avui les zones més propícies a rebre precipitacions serien d'una banda la zona marcada al mapa en blau entre Tarragona i Lleida, corresponent a la serra del Montsant i serra de Prades i zones veïnes, on podrien formar-se ruixats i fins i tot localment poder aparéixer algun fenòmen tempestuós en general no massa importants. I d'una altra banda, la zona marcada en blau del nordoest del País i molt en especial la zona de la serra del Montsec i Sant Gervàs. En aquesta última zona els ruixats i tempestes podrien tenir més entitat que no pas a l'àrea anteriorment comentada.

A la resta del País, no es descarta la possible aparició d'alguns ruixats locals, però sempre amb menys possibilitats que a les dues zones citades.



Sembla que entre dilluns i dimarts podríem tenir un altra possible episodi acompanyat de fenòmens severs molt similar al que hem tingut aquest passat dijous. Ho anirem seguint!!