DARRERA HORA

miércoles, 8 de septiembre de 2010

PREVISIÓ PER DIVENDRES 10 DE SETEMBRE





Per avui divendres cal esperar un matí amb cels molt asserenats a gran part del País, amb presència encara d'alguns bancs de núvols baixos en punts del litoral de Barcelona i zona est de la Depressió Central, sense més consequències. Encara es podria veure alguna traça de precipitació sobre el mar que en principi avui no hauria de tocar terra ferma. Presència d'alguns núvols retinguts a la cara nord Pirenàica.

A la tarda es mantindran els cels asserenats a gran part del País amb nuvolositat variable de tipus baix en alguns punts del litoral i també en alguns punts del quadrant nordest, en principi sense precipitacions. També poden aparèixer algunes traces de núvols prims en alguns punts de la meitat nord.

Els vents seran al matí de tramuntana a l'extrem nord del litoral, amestralats a l'extrem sud, de gregal a la Costa Brava i de xaloc al litoral del nord de Tarragona i del litoral de Barcelona. A la tarda s'anirà debilitant la tramuntana a l'extrem nord tot i que hi seguirà bufant, es retirarà el mestral del sud del litoral i en el seu lloc i bufarà el xaloc i s'imposarà el garbí a la resta de zones.

Les temperatures inicien un ascens.