DARRERA HORA

viernes, 31 de agosto de 2012

PREVISIÓ PER DIVENDRES 31 D'AGOST






Per avui divendres s'espera un dia amb cels asserenats arreu del País amb algun nuvol prim poc important en algun moment del dia. Només destacar els cels entre variables i amb estones d'ennuvolats a la cara nord del Pirineu on fins i tot en alguns moments es podria escapar alguna feble precipitació, més probable avançada la tarda i vespre i que seria en forma de neu per damunt dels 2200-2300m.

Avançada la tarda i vespre nou augment dels núvols a litoral i prelitoral de Barcelona i sud de Girona que s'anirien expandint també lentament fins el nord de la Costa Daurada i ja amb alguna primera precipitació dispersa que aniria a més de cara a la nit i matinada.

Els vents al matí bufaran de NNO a l'extrem nord del litoral, de NNE a la Costa Brava, de ONO a l'extrem sud i litoral Tarragoní i de ESE al litoral de Barcelona. A la tarda es mantindrà el mateix règim de vents però ampliant-se més el tram litoral on bufarà el ESE que seria el tram comprès entre el nord de la Costa Daurada i el sud de la Costa Brava.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes més altes.