DARRERA HORA

sábado, 25 de agosto de 2012

PREVISIÓ PER DISSABTE 25 AGOST






Per avui dissabte s'espera que els cels es vagin fent variables a tot el País a mesura que vagin passant les hores. A partir de migdia i tarda, els núvols es podran desenvolupar suficientment en zones del Pirineu, Prepirineu i Prelitoral com per generar ruixats de distribució irregular i localment acompanyats de fenòmen tempestuós. Aquests ruixats i tempestes seran més probables al sector oriental del Pirineu i Prepirineu, comarques interiors de Girona i nord de Barcelona i punts del Prelitoral central i nord. Algun d'aquests fenòmens tempestuosos podria anar acompanyat de calamarsa. No es descarta algun ruixat aïllat en qualsevol altra punt del País.

Avançada la tarda i vespre, els ruixats i tempestes es podrien reactivar en punts del litoral entre el nord de Tarragona i el sud de la Costa Brava, sempre de distribució irregular.

Els vents bufaran al matí de ESE a totes les zones marítimes. A la tarda entraran el NNO a l'extrem nord del litoral i el ONO a l'extrem sud, mantenint-se el ESE a la resta del litoral.

Les temperatures mínimes seran similars a les d'ahir i les màximes seran més baixes. Aquesta baixada de les màximes serà especialment perceptible al Pirineu i també en zones interiors, no tant en zones litorals on de moment encara no es notarà gairebé gens la baixada.