DARRERA HORA

viernes, 11 de mayo de 2012

PREVISIÓ PER DIVENDRES 11 DE MAIG



Per avui divendres s'espera un matí amb cels molt asserenats arreu del País.

A la tarda podran créixer el núvols al Pirineu i cap al seu sector central i sobretot occidental deixar anar alguns ruixats i algun d'ells anar acompanyat de fenòmen tempestuós. A la resta del País es mantindrien els cels asserenats tota la jornada amb alguns tels de núvols prims poc importants decorant el cel.

Al llarg del dia no es descarta, tot i que la possibilitat és baixa, l'aparició d'algun banc de boira al litoral.

Els vents seran tot el dia entre mitjorn i garbí a totes les zones marítimes.

Les temperatures seran encara més altes que ahir i avui ja es podria assolir algun registre de 35ºC a l'interior o sud del País.

Afegeixo aquest nou format de mapa de collita pròpia que a partir d'avui acompanyarà les previsions i que mostrarà les zones més favorables a la convectivitat i per tant, que seran més favorables a l'aparició de fenòmens tempestuosos.

- En color groc mostraria la zona on poden créixer núvols d'evolució però difícilment acabin donant ruixat o en el cas de produir-se ruixat, la possibilitat de tempesta seria força baixa.

- En color taronja mostra les zones on els ruixats son gairebé segurs i a més, hi ha força possibilitats de que aquests puguin portar associada tempesta.

- En color vermell marca les zones on la tempesta és gairebé garantida.