DARRERA HORA

martes, 15 de mayo de 2012

PREVISIÓ PER DIMARTS 15 DE MAIG





Per avui dimarts s'espera un dia amb cels força asserenats a les comarques de Lleida i Tarragona i en canvi una jornada marcada pels cels variables a les comarques de Barcelona i Girona. En general, aquests núvols de les comarques de Barcelona i Girona seran més aviat inofensius, de tipus baix en la seva majoria, ara més abundants, ara més trencats i que no es descarta que en algun moment de compactació puguin deixar anar algunes gotes o feble plugim en algun punt de les comarques esmentades.

Independentment d'aquests núvols, a la tarda els núvols es podrien fer més desenvolupats cap al Pirineu i Prepirineu oriental i generar-se alguns ruixats en aquella zona que amb el pas de les hores podrien desplaçar-se cap a d'altres comarques del nordest del País.

Els vents seran tota la jornada tramuntana a l'extrem nord del litoral, mestral a l'extrem sud i de xaloc a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes amb tendència a pujar a les comarques de ponent i del sud i en canvi baixant a Pirineu i comarques de Girona i Barcelona.