DARRERA HORA

martes, 22 de mayo de 2012

PREVISIÓ PER DIMARTS 22 DE MAIG




Per avui dimarts s'espera un matí amb cels variables a bona part del País, amb estones fins i tot de cels tapats com més al nordest del País i també a la cara nord del Pirineu. En canvi, cels amb clarianes més àmplies i evidents a l'interior del País i alguns punts del sud. S'esperen precipitacions febles a l'extrem nordest del País i també a la cara nord del Pirineu i zones d'influència, en quest darrer cas entre febles i moderades.

A la tarda, els cels es mantindran variables al centre i sobretot nord del País, mantenint-se el risc de precipitacions febles al sector nordest del País i algunes precipitacions encara a la cara nord del Pirineu però en aquest cas amb tendència a anar desapareixent amb el pas de les hores. Pel que fa a les comarques de Lleida i Tarragona cels ja més lliures de núvols i amb força domini del sol.

La cota de neu a la cara nord del Pirineu es mantindrà en uns1900-2000m.

Els vents seran tot el dia amestralats al litoral de Tarragona i Barcelona, de tramuntana a l'extrem nord i variables amb predomini del xaloc entre el nord del Maresme i la Costa Brava.

Les temperatures seran més altes.