DARRERA HORA

sábado, 10 de diciembre de 2011

PREVISIÓ PER DISSABTE 10 DE DESEMBRE





Per avui dissabte s'espera un dia amb cels força asserenats en conjunt amb pas d'alguns núvols prims poc importants al llarg de la jornada que es farien una mica més evidents de cara a la tarda especialment a la meitat nord del País. Presència d'algun núvol baix cap a l'extrem sud del País. Presència de boires en zones fondes i enclotades al matí que s'haurien d'aixecar amb més rapidesa que no pas ahir, malgrat en algun punt de l'interior encara els podrà costar d'aixecar i ser una mica més persistents.

Els vents seran al matí de NO al litoral de Tarragona, de NNO a l'extrem nord del litoral i de NNE a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindrà el NO a l'extrem sud i bufarà ENE a la resta del litoral.

Les temperatures avui seran més baixes que les registrades ahir divendres.

AVANÇ DE PREVISIÓ PELS PRÒXIMS DIES

Per demà diumenge s'esperen cels variables a bona part del País amb núvols una mica més abundants a la meitat sud i est del País. No es descarta que pugui caure alguna gota en aquestes dues últimes zones, extrem que confirmaria en la previsió de demà. Boires al matí a valls i zones fondes. De cara al vespre i nit els núvols podrien anar a més al Pirineu i caure alguna primera precipitació.

Per dilluns s'espera que de matinada i matí els núvols siguin abundants al Pirineu i Prepirineu amb algunes precipitacions en aquella zona. Cels variables a la resta de la meitat nord i cels amb menys núvols a la resta del País.