DARRERA HORA

miércoles, 7 de diciembre de 2011

PREVISIÓ PER DIMECRES 7 DE DESEMBRE





Per avui dimecres s'espera un dia amb cels molt asserenats arreu del País encara amb alguna resta de núvol a la cara nord del Pirineu i amb presència de boires en zones fondes i enclotades que ja podrien ser una mica més extenses que no pas ahir i en algun cas fer-se ja una mica tossudes malgrat encara no s'espera que siguin persistents tota la jornada.

Els vents seran tot el dia de NNO a l'extrem nord del litoral. A la resta de zones marítimes bufarà ONO a primera hora del matí girant lentament a OSO a mesura que avanci la jornada.

Les temperatures mínimes seran una mica més baixes i les màximes seran més altes.

AVANÇ DE PREVISIÓ PELS PRÒXIMS DIES

Per demà dijous també s'esperen cel molt asserenats arreu del País amb boires a valls i zones fondes que ara sí, sembla que ja es farien persistents en alguns punts de l'interior del País al llarg de tota la jornada.

Per divendres una altra jornada amb boires a valls i zones fondes, algunes persistents. La novetat respecte la jornada de dijous estarà en que els cels ja no estaran tan asserenats per l'arribada de bandes de núvols alts i mitjos al llarg de la jornada.