DARRERA HORA

lunes, 19 de diciembre de 2011

PREVISIÓ PER DILLUNS 19 DE DESEMBRE





Per avui dilluns s'espera un matí encara amb cel força asserenats tret del Pirineu i especialment la seva cara nord on els núvols seran abundants. Amb el pas de les hores aniran arribant núvols que tendiran a deixar els cels variables arreu del País. Els núvols seran molt més compactes a la cara nord del Pirineu i zones d'influència on els cels podran quedar ennuvolats.

S'esperen precipitacions a la cara nord del Pirineu de caràcter feble i dispers al matí amb tendència a poder-se fer de caràcter moderat a mesura que passin les hores. També podria generar-se algun ruixat aïllat cap a l'extrem nordest del País a mesura que avanci la jornada.

La cota de neu al Pirineu passaria de ser a qualsevol cota al matí pujant progressivament al llarg de la jornada cap a uns 800m.

Els vents seran tot el dia de ONO al litoral de Barcelona i Tarragona i de NNO a l'extrem nord del litoral. Pel que fa al sector litoral de Girona, bufarà el NNO al matí amb tendència a fer-se de direcció variable de cara a la tarda.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes es mantindran similars a les registrades ahir, excepte a muntanya on ja tindran clar tendència a pujar.