DARRERA HORA

jueves, 15 de diciembre de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 15 DE DESEMBRE





Per avui dijous s'espera novament un dia amb pas de núvols alts al llarg de tota la jornada arreu del País i amb alguns núvols una mica més destacables de cara a la tarda al sector nordoest del País i en alguns punts del Pirineu.

Els vents seran al matí de ONO als dos extrems del litoral i de OSO a la resta de zones marítimes. A la tarda els vents aniran girant a SSO als dos extrems del litoral mantenint-se el OSO a la resta de zones.

Les temperatures avui seran una mica més baixes que les registrades ahir dimecres.

AVANÇ DE PREVISIÓ PELS PRÒXIMS DIES

Per demà divendres s'espera un augment progressiu dels núvols arreu del País per arribada d'un front de cara a la tarda. S'espera que pugui haber precipitacions al Pirineu i Prepirineu. Les precipitacions del Pirineu podran ser de caràcter moderat. La cota de neu al Pirineu començarà força elevada però avançada la tarda es situarà al voltant dels 1000m i puntualment per sota. També hi podrien haber precipitacions als Ports i alguns ruixats aïllats a la meitat nord del País i a darrera hora de la tarda en alguns punts del litoral de Girona.

Per dissabte es mantindran els cels amb força núvols al Pirineu i també al sector nordest, comarques de Girona i Barcelona. A la resta cels entre variables i asserenats. Es mantindrien les precipitacions al Pirineu més occidental, especialment cara nord i zones d'influència en una cota de neu que podria estar al voltant dels 600m o puntualment per sota en aquella zona.