DARRERA HORA

jueves, 8 de diciembre de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 8 DE DESEMBRE





Per avui dijous s'espera un dia amb cels molt asserenats arreu del País només destacant un augment de núvols cap al sector litoral i prelitoral de Girona i nord de Barcelona que podrien deixar els cels variables amb alguna estona de bastant tapat i no es descarta fins i tot que en algun punt es pogués escapar alguna goteta en algun moment en que els núvols es poguessin fer més abundants. Presència de boires en zones fondes i enclotades que ja podrien ser una mica més extenses i en algun cas fer-se ja persistents bona part de la jornada.

Els vents seran al matí de NNO a l'extrem nord del litoral, NO a l'extrem sud i ESE en el tram comprès entre la Costa Central i el sud de la Costa Brava. A la tarda s'anirà imposant el SSO a totes les zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran una mica més altes i les màximes seran una mica més baixes.

AVANÇ DE PREVISIÓ PELS PRÒXIMS DIES

Per demà divendres també s'esperen cel molt asserenats arreu del País al matí amb boires a valls i zones fondes que seran encara més extenses i persistents que avui dijous. A mesura que avanci la tarda i vespre arribada progressiva de núvols prims que aniran evolucionant d'oest a est fent que els cels ja no romanguin tan asserenats com al matí.

Per dissabte s'espera una altra jornada amb moltes boires a valls i zones fondes, algunes persistents. Tota la jornada aniran discorrent núvols alts i mitjos que faran que sigui una jornada caracteritzada pels cels variables.