DARRERA HORA

viernes, 16 de septiembre de 2011

PREVISIÓ PER DIVENDRES 16 DE SETEMBRE







Per avui divendres cal esperar un matí amb cels força asserenats arreu del País, només destacant la presència d'alguns bancs de núvols baixos que podran deixar els cels variables en punts del litoral i que seran més freqüents a primera hora cap al litoral de Girona i alguns punts del de Tarragona, però que podran aparéixer amb el pas de les hores a qualsevol punt del litoral. A partir de migmatí i migdia, creixement de núvols al Pirineu i Prepirineu.

A la tarda hauran crescut els núvols al Pirineu i Prepirineu i podran donar ruixats i tempestes en qualsevol punt de la serralada més probables a l'àrea del Pirineu, però no descartables en algun punt del Prepirineu. Es mantindran els intervals de núvols baixos en punts del litoral i prelitoral. A la resta del País, cels força asserenats amb pas d'algun núvol prim poc important.

Els vents seran al matí de SSE a l'extrem sud del litoral i de SSO a la resta de zones marítimes. A la tarda s'imposarà el SSO a tot el litoral.

Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis significatius i les màximes avui seran més altes, excepte a muntanya on es manindran o baixaran lleugerament respecte les registrades ahir dijous.