DARRERA HORA

jueves, 29 de septiembre de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 29 DE SETEMBRE







Per avui dijous cal esperar un matí amb cels molt asserenats arreu del País només amb presència d'algun banc de núvols en alguns punts de l'extrem sud del País.

A la tarda hauran crescut alguns núvols en punts de muntanya del Pirineu, molt menys importants que en les dues darreres jornades i que de fet, avui ja no s'espera que donin cap mena de precipitació. També poden créixer alguns cúmuls poc importants cal al prelitoral nord. A l'extrem sud del País, els núvols han d'anar a més al llarg de la tarda i no es descarta fins i tot que es pugui arribar a tapar per complet el cel amb el pas de les hores. No és impossible que avançada la tarda en aquesta zona de l'extrem sud s'hi pugui escapar alguna gota o molt feble ruixat tot i que aquesta possibilitat és més aviat baixa. També avançada la tarda pot haver un repunt d'alguns núvols baixos en d'altres zones litorals que es faria una mica més evident ja de cara al vespre i nit. A la resta del País, cels molt asserenats.

Els vents seran tot el dia de ENE a totes les zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran similars o lleugerament més baixes que les registrades ahir i les màximes seran més baixes.