DARRERA HORA

jueves, 15 de septiembre de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 15 DE SETEMBRE






Per avui dijous cal esperar un matí amb cels força asserenats arreu del País, només destacant el pas d'alguns llaganys de núvols prims poc importants en punts de la meitat nord. Presència també d'algunes boires o boirines en zones fondes interiors a primeres hores del matí, més locals i menys importants que les dels darrers dies.

A la tarda creixeran núvols en punts del Pirineu que podran donar algun ruixat més probable al seu vessant central i occidental, tot i que no descartable del tot a l'oriental. Pel que fa a la resta del País, cels força asserenats amb pas d'alguns llaganys de núvols prims poc importants i presència d'alguns núvols baixos en alguns punts del litoral i prelitoral que probablement seran més nombrosos a mesura que ens apropem al vespre.

Els vents seran al matí de ESE a totes les zones marítimes, girant a SSE a primera hora de la tarda i a SSO avançada la tarda.

Les temperatures mínimes pujaran a muntanya i es mantindran sense canvis destacables a la resta de zones. Les màximes avui experimentaran un nou ascens que es percebrà especialment a muntanya i interior i de forma més discreta a la costa.