DARRERA HORA

lunes, 19 de septiembre de 2011

PREVISIÓ PER DILLUNS 19 DE SETEMBRE







Per avui dilluns cal esperar un matí amb cels molt asserenats arreu del País. Cels entre variables i ennuvolats a la cara nord del Pirineu amb possibilitat de precipitacions que serien en forma de neu per sobre d'uns 2200-2400m amb tendència a pujar de cota a partir de migmatí o migdia. Poden haber alguns llaganys de núvols prims cap a l'extrem sud del País.

A la tarda es mantindran els cels variables a la cara nord del Pirineu amb tendència a anar desapareixent la possibilitat de precipitacions. Poden créixer alguns núvols cap a les muntanyes de l'interior de Girona i nord de Barcelona sense risc de precipitació. I també poden aparéixer alguns núvols baixos en zones del litoral de Girona i avançada la tarda i vespre en el de Barcelona, on no es descarta la possibilitat d'algun ruixat de cara al vespre i nit. Pel que fa a la resta del País, els cels es mantindran molt asserenats.

Els vents seran al matí de NNO a l'extrem nord del litoral, ONO al litoral de Tarragona i Barcelona i de ESE entre el Maresme i el sud de la Costa Brava. A la tarda es mantindrà la mateixa situació excepte la Costa Central on els vents s'aniran fent més marítims de ENE.

Les temperatures en general avui seran clarament més baixes, excepte pel que fa a les màximes en alguns punts del litoral i prelitoral de Barcelona i Tarragona on poden enfilar-se una mica, degut als vents rescalfats entre ponent i mestral que hi bufarà. Malgrat tot, les humitats seran molt més baixes que les darreres jornades i la xafogor haurà desaparegut d'arreu del Pais.