DARRERA HORA

miércoles, 14 de septiembre de 2011

PREVISIÓ PER DIMECRES 14 DE SETEMBRE







Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels força asserenats en molts punts del País. Podran haber bancs de núvols baixos en punts del litoral i prelitoral de Barcelona i Girona i punts de la depresió central que deixaran els cels a estones variable. No es descarta alguna goteta o molt feble ruixadet despistat en aquestes zones fins a mig matí i que en cas d'aparéixer seria molt poqueta cosa. Cap al sector nordoest també hi haurà cels variables. A la resta del País cels força asserenats. Presència també d'algunes boires en zones fondes interiors a primeres hores del matí.

A la tarda creixeran núvols en punts de muntanya de la meitat nord, especialment Pirineu, Prepirineu, però també en alguns punts de muntanya del prelitoral. Son possibles ruixats en punts del Pirineu i Prepirineu i que podrien anar localment acompanyats d'algun fenòmen tempestuós. A la resta del País es mantindrien els cels força asserenats amb aparició d'alguns tels de núvols prims poc importants en punts del centre i est del País a mesura que avanci la tarda i algun banc de núvols baixos que pugui reparéixer a darrera hora de la tarda i vespre en alguns punts del litoral.

Els vents seran al matí de NNE a l'extrem nord del litoral i de SSE a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindrà el SSE al litoral de Tarragona i sud del de Barcelona i s'anirà imposant el SSO a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínmes baixaran a muntanya i es mantindran sense canvis significatius a la resta de zones. Les màximes baixaran a muntanya i interior, es mantindran o fins i tot podran pujar molt lleugerament a la resta de zones.