DARRERA HORA

domingo, 11 de septiembre de 2011

PREVISIÓ PER DIUMENGE 11 DE SETEMBRE







Per avui diumenge cal esperar un matí amb alguns núvols baixos poc importants en alguns punts del litoral. A mesura que avanci el matí, aniran arribant núvols alts i mitjos per ponent que aniran avançant d'oest a est, afectant primer a les comarques de més a l'oest per anar-se extenent per d'altres comarques a mesura que avanci el matí i sobretot a partir de migdia.

A la tarda ens aniran creuant núvols de tipus alt i mig majoritàriament, que deixaran els cels entre variables i tapats en molts punts del País. No es descarta de forma molt local que puguin deixar anar alguna goteta despistada o feble plugim de tot just mullar el terra preferentment aquesta possibilitat al centre i nord del País tot i que no es pot descatar del tot a la resta del País.
Independentment d'això, creixeran els núvols al Pirineu i punts de muntanya del nordest i no es descarta la possibilitat d'algun ruixat cap al Pirineu més oriental, no descartable també aquesta possibilitat cap a la serra tranversal. Avançada la tarda i vespre, augment dels núvols al litoral Gironí amb possibilitat de ruixats en aquella zona.

Els vents seran tot el dia de SSE a l'extrem sud del litoral i de SSO a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínimes sense grans canvis i les màximes avui inicien un descens especialment a muntanya i també, tot i que no tan marcat, a comarques interiors. Pel que fa al prelitoral i localment algunes comarques litorals, poden notar un augment de les temperatures com a consequència del rescalfament dels vents aponentats que hi podran bufar.