DARRERA HORA

viernes, 6 de noviembre de 2009

PREVISIÓ PER DIVENDRES 6 DE NOVEMBRE




Per avui divendres cal esperar un matí amb presència de bastants núvols alts a Ponent, extrem sud i extrem nordest del País amb tendència a disminuir amb el pas de les hores. Presència de núvols alternant amb clarianes al Pirineu. I presència d’algunes boires cap a Osona, més localitzades i menys extenses que no pas les d’ahir. A la resta del País predomini de cels despejats.

A la tarda cal esperar un augment dels núvols cap a l’interior de les comarques del Nordest i no es pot descartar algun feble ruixat cap al Pirineu més oriental i comarques veines. A la resta del Pirineu Occidental i Principat d’Andorra tendència a anar augmentant els núvols i ja cap al vespre i nit, possibilitat de precipitacions que serien de neu en cotes ja properes als 2000m.
També a darrera hora de la tarda, tendència a anar augmentant els núvols pel sud del País i per Ponent.

Els vents seran tot el dia de Tramuntana a l’extrem nordest i de mestral a la costa daurada i extrem sud. A la costa Central, Maresme, Selva i Costa Brava, els vents seran variables amb predomini de est i sudest.

Les temperatures amb tendència a baixar. La pròxima nit les temperatures pujaran lleugerament a muntanya i a la costa i baixaran una miqueta més a l’Interior i en general a zones enclotades, valls interiors i del Pirineu.