DARRERA HORA

lunes, 2 de noviembre de 2009

PREVISIÓ PER DILLUNS 2 DE NOVEMBRE




Per avui dilluns cal esperar un matí amb sol esmorteït per presència de molts núvols alts arreu del País. A primera hora encara hi haurà possibilitat d’algun feble ruixat a punts del litoral del Maresme o Selva. Al quadrant nordest encara es mantindran força núvols que s’aniran trencant a mesura que passin les hores. A la cara nord del Pirineu, cels molt ennuvolats amb nevades entre febles i moderades per sobre dels 1500-1600m. A la cara sud del Pirineu a estones el cel també podrà romandre ennuvolat, alternant amb estones de clarianes.

A la tarda seguirà el temps molt semblant. Presència de molts núvols alts arreu del País, nevades a la cara nord del Pirineu en cotes de 1500-1600m. i alguns núvols una mica més importants al voltant del Montseny i punts del litoral nord de Barcelona, especialment nord del Maresme i Selva. No es pot descartar que a mitja tarda es pogués escapar alguna gotellada en aquestes zones de manera molt local.

Els vents seran de Tramuntana a l’extrem nordest, component sudest des de Barcelona fins a la Selva aprox. i de mestral a la resta de zones marítimes al llarg de tota la jornada.

Les temperatures màximes baixen respecte les d’ahir especialment a l’Interior i Pirineu i no es notarà tant prop del litoral. A partir del pròxim vespre i nit, la baixada de temperatures serà molt perceptible arreu del territori.