DARRERA HORA

miércoles, 4 de noviembre de 2009

PREVISIÓ PER DIMECRES 4 DE NOVEMBRE




Per avui dimecres cal esperar un matí molt assoleiat arreu del País, a excepció del Pirineu occidental i Principat d’Andorra i especialment a la seva cara nord, on fins a migdia hi pot haber força núvols i es poden produir algunes precipitacions que podrien ser de neu força amunt en un principi per anar baixant de cota fins a uns 1800m avançat el matí. Al quadrant nordest podran aparèixer alguns núvols. Presència de boires a Osona.

A la tarda cal esperar un temps molt assoleiat a la majoria del País. Al Pirineu més occidental i Principat d’Andorra es mantindrà la presència de núvols alternant amb clarianes sobretot a la seva cara nord, tot i que ja no haurien de produir-se precipitacions. Al quadrant nordest i Pirineu més Oriental presència de núvols que a mitja tarda poden deixar anar algun ruixat poc important amb tendència a despejar de cara al vespre.

Els vents seran tot el dia de Tramuntana a l’extrem nordest, de component sudest a la Selva i Costa Brava i amestralats a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínimes es mantenen molt similars a les d’ahir o una mica més baixes. Les màximes en general baixaran tot i que al litoral i prelitoral no es notarà gaire la baixada ja que encara podran assolir valors superiors als 20ºC.