DARRERA HORA

martes, 3 de noviembre de 2009

PREVISIÓ PER DIMARTS 3 DE NOVEMBRE




Per avui dimarts cal esperar un matí molt assoleiat arreu del País, a excepció del Pirineu i especialment a la seva cara nord, on fins a migdia o primera hora de la tarda encara estarà molt ennuvolat i es poden produir alguns plugims que serien de neu sempre per sobre dels 2200-2300m. Al quadrant nordest presència de núvols alts i mitjos.

A la tarda cal esperar un temps molt similar al del matí. A partir de migdia o primera hora de la tarda s’anirien aturant aquestes precipitacions del Pirineu i es podrien anar obrint algunes clarianes sense acabar de marxar del tot els núvols. Es mantindrà la presència de núvols alts al quadrant nordest.

Els vents al matí seran de Tramuntana a l’extrem nordest i entre mestral i ponent a la resta de zones marítimes i a la tarda seguirà el mateix règim de vents, a excepció de la Selva i Costa Brava on giraran els vents a component sudest.

Les temperatures mínimes força més baixes i les màximes pugen lleugerament o es mantenen similars a les d’ahir en general, a excepció de litoral i prelitoral, on els vents rescalfats de Ponent poden fer que s’enfilin a valors superiors als 20ºC i puntualment per sobre dels 22ºC.