DARRERA HORA

viernes, 13 de julio de 2012

PREVISIÓ PER DIVENDRES 13 DE JULIOL





Per avui divendres s'espera un matí amb cels variables a la meitat est del País amb presència de bancs de núvols baixos que podran ser fins i tot força compactes en alguns moments en punts especialment del litoral de Barcelona i Tarragona on fins i tot no és impossible que deixin anar alguna goteta o plugim molt i molt feble. A la resta de la meitat oest, tot i alguns bancs de núvols a primera hora a l'interior, els cels es presentaran força asserenats. A mesura que ens aproximem a les hores centrals del dia aquests núvols baixos començaran a anar a menys.

A la tarda els núvols de la meitat est aniran cada vegada a menys deixant pas cada vegada a més estones de sol. Tot i així no desapareixeran del tot i encara es deixaran veure de manera intermitent en alguns punts especialment del litoral. A la resta del País cels molt asserenats amb creixement d'agun núvol d'evolució en punts del Pirineu.

Els vents seran al matí entre xaloc i mitjorn a tot el litoral. A la tarda aniran girant a mitjorn i garbí a totes les zones marítimes.

Les temperatures avui seran clarament més altes. Les màximes en punts del centre, interior i en alguns punts del Pirineu i Prepirineu poden ser de l'ordre de 4 a 6 graus més altes que les d'ahir. En canvi, en zones on durant el dia els núvols facin més presència, tot i que les temperatures també podran pujar, ho faran de manera molt més continguda.