DARRERA HORA

martes, 17 de julio de 2012

EVOLUCIÓ DIMECRES-DIJOUS-DIVENDRES

Aquí teniu l'evolució que ens mostres els models per els pròximes tres dies, dimecres, dijous i divendres.

Com podeu veure en les tres següents imatges, a 5500m d'alçada, cada dia que passi s'aniran desinflant una miqueta més els color vermells i aniran arribant-nos aquests colors més ataronjats. Les presions també podeu veure com aniran a menys cada dia que passi.

Amb això, el que cal esperar és que passem de l'establitat absoluta que tenim avui, a un progressiu i molt lent augment de la inestabilitat a mesura que avanci la setmana:








Pel que fa a temperatures, passa el mateix. Veure-ho en la evolució de les següents tres imatges previstes pels tres pròxims dies com a partir de dijous, però sobretot divendres ja es nota un desacceleració de temperatures:









Amb tot això, cal esperar:

DIMECRES

Jornada molt similar a la d'avui dimarts amb absència de núvols a la major part de comarques però amb més presència de núvols d'evolució que no pas avui, en zones de muntanya de cara a la tarda. Temperatures encara un xic més elevades.

DIJOUS

Altra jornada molt similar amb absència de nuvolositat a la major part de comrques però amb els núvols d'evolució de tarda que ja agafaran un xic més de ràbia en zones del Pirineu. No s'esperen precipitacions però no descartaria del tot alguna gotelladeta molt local al Pirineu. Poca cosa si es presenta!! Temperatures sense masses canvis però en lleuger descens a muntanya.

DIVENDRES

Continuarà el temps estable a gran part del País amb presència de ben poca nuvolositat i domini dels cels asserenats però a la tarda ja s'espera que les nuvolades puguin donar algun ruixat cap al Pirineu. Temperatures que experimentarien un descens a muntanya i interior. Es mantindrien estables cap al litoral.