DARRERA HORA

sábado, 21 de julio de 2012

PREVISIÓ PER DISSABTE 21 DE JULIOL







Per avui dissabte s'espera un matí amb bcels variables a la meitat nord del País i també en punts del litoral i prelitoral de Barcelona i Tarragona. Més sol a les comarques de Lleida i interior de Tarragona. No es descarta fins a mig matí algun molt feble ruixadet dispers entre el litoral i prelitoral de Barcelona i Tarragona. Els núvols del sector de Tarragona a partir de mig matí màxim estirar aniran despareixent deixant els cels molt asserenats a la zona.

A la tarda els núvols podran créixer en punts de muntanya de la meitat nord i zones prelitorals. Els cels estaran variables a la meitat nord i en punts del prelitoral i en canvi seran molt més asserenats al centre i sud el País. Avançada la tarda i vespre els núvols podran novament anar a més en punts del litoral de Barcelona i Tarragona. No es descarta algun ruixat de tarda en punts del Pirineu o Prepirineu, preferentment del sector oriental.

Els vents al matí seran de tramuntana i mestral als dos extrems del litoral i entre mitjorn i xaloc a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindrà la tramuntana de la Costa Brava cap al nord i s'imposarà el xaloc a la resta de litoral.

Les temperatures seran més baixes arreu del País. Tot i així, el mestral bufarà rescalfat en punts de Tarragona i sud de Lleida i la tramuntana també serà rescalfada en punts de l'extrem nordest. En aquests punts les màximes encara seran prou elevades.