DARRERA HORA

domingo, 27 de marzo de 2011

JA ESTÀ AQUÍ EL CANVI

Tal i com us comentava ahir matí en l'entrada d'anàlisi de models aquesta matinada la major activitat de l'inestabilitat s'ha produit cap al centre i ponent del País i ara s'hauria de desplaçar cap al litoral i prelitoral central. Aquesta és la situació actual del radar ara que son les 7.30h del matí en que els ruixats i tempestes ja son a tocar del litoral i prelitoral central on segurament d'aquí a una horeta o poc més ja ens arribaran les precipitacions:



En el mapa de llamps de les darreres hores es pot veure on s'ha centrat la màxima activitat en forma de fenòmens tempestuosos.



Cap al centre i sud del País(a excepció de la zona dels Ports), aprofitem tot el que pugui passar aquest matí per que de cara a la tarda no son d'esperar grans coses. De fet, a la tarda, tal i com també es veia ahir als mapes(i sembla que es mantenen les previsions), la màxima inestabilitat es produirà ala meitat nord, especialment Pirineu i Prepirineu i zona nordest. A la resta del País moltes clarianes fins i tot amb força domini del sol i sense poder descartar per complert que algun cap de núvol pugui deixar anar algun ruixat aïllat.